Welkom op de oldtimer Website van Jos de Bie.

Jos de Bie heeft vroeger geleerd voor automonteur maar is uiteindelijk in de Horeca beland, waar hij  nu al meer dan 40 jaar samen met zijn vrouw Jeanne de Bie Verhoeven eigenaar is van o.a. Partycentrum ‘t Maoske in de Moer en Herberg de Drie linden in Molenschot.

Jos de Bie is verzamelaar van oldtimers, brommers, stationaire motoren en antieke koetsen. Vroeger werden deze verhuurd als trouwauto’s, maar de verhuur is de laatste jaren afgebouwd. Ondanks dat het erg leuk is om te doen ging hier teveel tijd in zitten waardoor het noodzakelijk was de verhuur af te bouwen.

Restaureren van Oltimers is zijn passie en Jos de Bie heeft altijd restauratieprojecten lopen. Momenteel wordt er gewerkt aan een Citroen Trelfe uit 1907, knappen zij een oude Velorex op uit Tsjechie en zijn ze al erg ver met een Citroen Hy uit 1978.

Ook zijn we altijd op zoek naar enkele modellen waar we interesse in hebben, waaronder een Tatra T87 en een Zundapp Janus.

Ondanks dat we een mooie ruime opslag hebben voor de oldtimers kun je nu eenmaal niet alles oneindig houden. Naast het feit dat Jos graag zijn hobby deelt met andere liefhebbers, is dat de reden voor deze site. De handel in oldtimers is zeker niet het doel van Jos. Maar mocht er iemand nu net dat ene type zoeken dat Jos de Bie heeft staan, dan betekent dat meteen dat we over een liefhebber spreken en met liefhebbers willen we altijd in gesprek over verkoop.

Behoud van de wagens, en gebruik en plezier met de wagens  hebben staat bovenaan bij Jos.

Wij wensen u veel plezier op onze site en bij vragen staan wij u graag te woord. Klik hiervoor op de contact knop.

Met vriendelijke groeten,

Jos en Jeanne de Bie Verhoeven.

Dit bericht is geplaatst in hoofdpagina. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.